Als u al geldproblemen hebt is dat een flinke investering. Maar langdurige financiële problemen kosten ook veel geld (aan rente, deurwaarderskosten of zelfs schuldsanering) – en een hoop stress en zorgen.
Het lijkt altijd wat vreemd om geld uit te geven terwijl er eigenlijk geen geld over is, maar toch is dit een hele verstandige investering. Doordat wij een budgetplan gaan opstellen en u gaan begeleiden hoe u beter kunt omgaan met uw inkomsten en uitgaven, verbetert uw situatie. Dit is een investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdiend! Voorkom grotere problemen door nu te investeren in de oplossing.

De hoogte van de kosten is afhankelijk van de situatie en per persoon verschillend. Er wordt onderscheid gemaakt in diverse vormen van budgetbeheer. Daarnaast bestaat er onderscheid tussen één- of meerpersoonshuishoudens.
De uiteindelijke kosten worden onderverdeeld in entreekosten en maandelijkse kosten.
Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. In dit gesprek kunnen wij samen kijken naar uw situatie en een inschatting maken van de uiteindelijke kosten.
Voor het traject hierna hanteer ik een uurtarief van € 67.50,- excl. BTW.
De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van het traject en uw persoonlijke situatie.
Bij Budgetbeheer Totaal worden voor tot 4 schuldeisers betalingsregelingen getroffen. Bij meer schuldeisers geldt een extra vergoeding van 4 uur meerwerk.


06 - 124 67 890

contact@sustineo.nl

Interesse of meer info?


  06 - 124 67 890
contact@sustineo.nl

Miriam Mestrom