Beslissingen laten nemen als u dat niet meer kunt
Vraag Sustineo Financiële Hulpverlening als levensexecuteur. Dan maakt u afspraken over beslissingen en houdt u de regie over uw leven.


Wat kan Sustineo Financiële Hulpverlening (meer) voor u doen?

Hoe krijgt of houdt u uw leven, uw geld of uw zorg op de rit?
Hiervoor doet Sustineo Financiële Hulpverlening voor u meer, veel meer dan andere bureaus. Zodat u weer mee(r) doet. In Veiligheid en Vertrouwen

Dit is wat wij meer voor u doen:

1. Meer tijd voor u
Andere bureaus hebben liefst zo veel mogelijk klanten bij één bewindvoerder. Maar dat betekent minder tijd per persoon, dus minder tijd voor u. Wij willen bewust minder klanten. Zo maken wij extra tijd voor u.

2. Meer bereikbaar
U hebt geregeld vragen. Of krijgt ineens brieven waar u geen raad mee weet. U kunt elke dag van 12.30 tot 14.00 uur en van 16.00 uur tot 17.00 uur telefonisch uw vragen stellen. En krijgt u binnen 48 uur reactie op uw mails. Zo stellen we u waar nodig gerust. Of regelen we snel iets, als het dringend is.

3. Meer bezoek aan huis
Hoe leeft u? Wat doet u met de post? En hoe voorkomen we dat u kosten maakt om naar ons kantoor in Linne te komen?
Simpel. Wij komen elke 3 tot 4 maanden naar ú toe. Dan voelt u zich gewoon thuis en loopt zo’n gesprek veel prettiger.

4. Meer Veiligheid en Vertrouwen
Klanten schamen zich vaak dat ze niet goed voor zichzelf kunnen zorgen. Of omdat ze in de schulden zitten. Of hulp nodig hebben. Anderen geven vaak aan zich veilig en vertrouwd te voelen bij mij.

5. Meer eerlijke tarieven volgens de wet
Voor de hulp van Sustineo Financiële Hulpverlening betaalt u precies de prijs die het ministerie van justitie heeft bedacht.

6. Bij u thuis kennismaken
Denkt u na over de hulp van Sustineo Financiële Hulpverlening als bewindvoerder, mentor, curator of levensexecuteur?
Vraag ons dan eerst om een gratis gesprek. Hiervoor komen we graag bij u thuis. In dat gesprek vertellen we u meer over hoe onze hulp werkt. En over wat we doen en wat u moet doen.
Allereerst gaan we natuurlijk in een persoonlijk gesprek samen met u uw wensen achterhalen. Tijdens dit gesprek kunnen wij u nader informeren over de controle op de levensexecuteur, verschillen met het beschermingsbewind, de rol van de toezichthouder en de wilsonbekwaamheid in het algemeen. Aan de hand van uw persoonlijke wensen, kunnen wij u nader informeren over mogelijkheden en onmogelijkheden. Wij kunnen u specifiek informeren over uw regeling op maat. Na dit eerste gesprek wordt er samen bepaald hoe het vervolgtraject er uit gaat zien.

En dan zijn er twee mogelijkheden.
1. Begeleiding bij het maken van een levenstestament
Het maken van een levenstestament is niet iets wat je in een uurtje doet. Samen praten en sparren, is een proces waar tijd in gaat zitten.
Wij maken deze tijd voor u. En wij gaan, als u dat wilt, samen met u naar de notaris. Zie ook checklist
2. Begeleiden bij het maken van een levenstestament en benoeming tot (toezichthoudend) levensexecuteur
Bovenstaande is dan natuurlijk ook van toepassing. Maar als u ons als professioneel levensexecuteur benoemt, uitvoerend of toezichthoudend, dan hebben wij 4 x per jaar contact. En vaker als u dat wilt. Zo houdt u het vertrouwen dat uw wensen zoals die opgenomen zijn in het levenstestament goed worden uitgevoerd. En misschien komt u er (tijdens een gesprek) achter, dat u graag iets wilt wijzigen.

Interesse?
Uiteraard hoeft u geen entreekosten te betalen bij het eerste kennismakingsgesprek, dit is geheel vrijblijvend.
U beslist welke en hoeveel hulp u precies van ons wilt. Op basis daarvan vertellen we wat onze hulp dan kost.

Voor de hulp van Sustineo Financiële Hulpverlening betaalt u precies de prijs die het ministerie van justitie bedacht vergelijkbaar met Bewindvoering, Mentorschap en Curatele.
https://www.bpbi.nl/files/files/Tarieven%202019.pdf 

Kijk bij het e-loket onder formulieren en download de Checklist

 

Interesse of meer info?


  06 - 124 67 890
contact@sustineo.nl

Miriam Mestrom