De persoon achter Sustineo

Ik ben Miriam, net vijftig en een persoon met veel passie, vuur en energie in de dingen die ik doe. Ik heb al veel meegemaakt en overwonnen. Die ervaring zet ik dan ook graag in om anderen te helpen hun kracht te vinden om te herstellen.
Ik vertegenwoordig en behartig duurzaam de belangen van de persoon, zijn vermogen en/of zaken die verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding betreffen door o.a. het aanbieden van Bewindvoering, Mentorschap en Curatele.
Ik weet wat naast beroepsmatig handelen nodig is om anderen succesvol te begeleiden. Als persoon herken en erken ik de beleving en gevoelens van u en merk tijdig uw knelpunten op. Ik kan spiegelen en confronteren, maar blijf altijd in contact met u. Belangrijk in mijn handelen vind ik een menselijke en individuele benadering op basis van gelijkwaardigheid, betrokkenheid en loyaliteit.

Mijn persoonlijke visie is door mijn eigen verleden gevormd en is daardoor meer gericht op de mens door meer aandacht te geven aan persoonlijke factoren maar ik probeer in alles wat ik doe met een overall-visie te kijken naar alle aspecten gericht op u als cliënt. 

Kenmerkend aan mij zijn mijn positieve insteek, hoge toegankelijkheid en nauwkeurigheid. Mijn gedrevenheid motiveert me altijd om waar nodig nét even een stap extra te zetten. Naast de grote werkervaring op de diverse werkvelden, opgedaan in diverse beroepsbranches en functies, zijn mijn vaardigheden handig in de benadering van cliënten met meerdere knelpunten. Ik ben hardwerkend, communicatief en sociaalvaardig op alle niveaus. Ik ben zeer klant- en servicegericht en doe graag wat voor een ander. Ik leg gemakkelijk contacten en ben oprecht geïnteresseerd in het wel een wee van mensen. Iets voor een ander kunnen betekenen, het leggen van verbanden, zonder daarbij bepaalde kaders en resultaten uit het oog te verliezen. Hierdoor win ik snel het vertrouwen van mensen. Oh ja, en ik ben ook nog een vrolijk gezelligheidsmens met best wel veel humor.

Ik had in het verleden behoefte aan iemand die mij met inzicht en kennis liet ontdekken hoe ik weer grip kon krijgen op mijn leven.
Gelukkig had ik zelf de kracht om hier uiteindelijk een (uit)weg in te vinden. Het verlangen ontstond om andere mensen te helpen en te begeleiden in een proces naar een meer bevredigend en beter leven, in veiligheid en vertrouwen door te helpen, het bieden van een luisterend oor, door te stimuleren maar ook te confronteren. Dat is wat mij nu ook nog drijft.

Veel mensen zeggen dat geld niet gelukkig maakt.
Ze vinden dat liefde en vriendschap belangrijker zijn. Sommige mensen gaan zo ver dat ze zeggen dat ze nooit rijk willen zijn.
Andere mensen zeggen weer dat (veel) geld hebben rust en stabiliteit geeft, en het ze de kans geeft om bepaalde hobby’s na te streven wat ze zonder geld nooit zou lukken.
Ik vind dat er voor beide kanten wel wat te zeggen valt. Ik heb beide kanten gekend in mijn leven, dus ik weet hoe het voelt.

Interesse of meer info?


  06 - 124 67 890
contact@sustineo.nl

Miriam Mestrom