Even voorstellen

Sustineo Financiële Hulpverlening is door mij (op)gestart in 2017 met als gedachte “duurzaam, integraal, maatwerk en anders van opzet”, want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

U bent verzekerd van een persoonlijke, respectvolle en professionele behandeling. Elk persoon is uniek, elk traject is uniek, en mijn aanpak is ook uniek door o.a. aandacht voor de executieve functies. Dit betekent samen met u werken aan een (financieel) stabiele toekomst op een stress vermijdende wijze.
Ik heb een specialistische opleiding in bewindvoering gevolgd, zodat ik een dienstverlening en een kwaliteit van hoog niveau kan bieden, Ik ben in het bezit van een geldige verklaring Omtrent het Gedrag, ik ben administratief gedisciplineerd en stressbestendig, ik heb affiniteit met de doelgroep, ik ben gelijkwaardig aan mijn klanten ben duidelijk en transparant.
Ik zeg wat ik doe, en ik doe wat ik zeg. Dat is mijn lijfspreuk wanneer ik dan samen met u op zoek ga naar financieel evenwicht.

Ik help niet alles en iedereen. Alleen diegenen waarbij er een klik is, en vertrouwen. Ik kan u alleen helpen als u voldoende commitment heeft, want alleen door goed samen te werken en goede onderlinge communicatie kunnen we voor u een financieel stabiele situatie creëren gericht op duurzaamheid.

Samen bedenken we een sociale oplossing voor uw situatie. Of dat nou door het verhelpen van schulden is of door het regelen van de administratieve rompslomp, samen komen we er wel.

Ik hou van een persoonlijke aanpak en respect, daarom staat bij mij niet kwantiteit maar kwaliteit voorop. Ik wil mijn cliënten voldoende tijd en aandacht geven, daarom neem ik alleen nieuwe cliënten aan als ik daar de ruimte voor heb.
Mijn focus ligt op goede communicatie & samenwerking met zowel u als cliënt en met uw eventuele hulpverlener(s), waarbij u voor de volle 100% kunt vertrouwen op een professionele bewindvoerder. Ik voldoe aan alle actuele kwaliteitseisen, sta (bijna)vermeld op de lijst van landelijk benoembare professionele bewindvoerders en ben sinds 2019 lid van branchevereniging NBWV.

Als bewindvoerder zorg ik primair voor financiële stabiliteit waardoor uw zorgen verminderen. Daar haal ik mijn voldoening uit, want zo kan ik iets betekenen voor mijn medemens.

Met Sustineo Financiële Hulpverlening kiest u voor:
  • Zekerheid!
  • Duidelijke afspraken!
  • Heldere communicatie!
  • Goede bereikbaarheid via telefoon, post en mail!
  • Gedegen brede financiële kennis!
  • Integere en betrokken aanpak!
  • Duurzaam en samen ontwerpen
  • Stress-sensitieve manier van aanpak

Interesse of meer info?


  06 - 124 67 890
contact@sustineo.nl

Miriam Mestrom