Voor wie is Sustineo Financiële Hulpverlening

Beschermingsbewind is alleen bedoeld voor mensen die door hun fysieke of mentale gesteldheid tijdelijk of blijvend niet in staat zijn om hun eigen financiële belangen te behartigen.
Beschermingsbewind komt veelal ook tot stand na overleg met en advies van een hulpverlenende organisatie of familie die u doorverwijst. Een kantonrechter beslist uiteindelijk of u onder beschermingsbewind komt te staan.

Ik richt mij naast het “standaard” beschermingsbewind en schuldenbewind binnen de regio Limburg en Noord Brabant ook op de volgende doelgroepen:
1. De klanten met schulden.
2. De klant zonder schulden met een verhoogd risico op schulden- klanten die het financieel overzicht kwijt zijn. Mijn doel hierbij is het voorkomen van ergere schuldenproblematiek bij de eerste groep en het helemaal voorkomen van schulden bij de tweede groep
3. Mensen met een verstandelijke beperking (met of zonder schulden).
4. Mensen met dementie  
5. Mensen met psychosociale problemen/ verslaving / psychiatrische aandoening (met of zonder schulden).
5. Dak- en thuislozen (met of zonder schulden).
6. Bijstandsgerechtigden (met of zonder schulden).
7. Klanten die niet bekend zijn met Nederlandse wet- en regelgeving (met of zonder schulden).
8. Ook als u het gevoel heeft dat u geen grip meer heeft op uw financiën of het overzicht hierop kwijt bent, bent u bij mij aan het goede adres.
9. Maar ook aan mensen die door het verliezen van een baan, door een scheiding of het kwijtraken van een dierbare (tijdelijk) in de moeilijkheden zijn geraakt.

Ik help verschillende mensen uit verschillende doelgroepen, mensen van 18 tot 85 jaar, mensen die niet goed voor zichzelf kunnen zorgen of hun financiële zaken niet zelfstandig kunnen regelen. 

Heb je door de vele knelpunten en stress in je leven geen overzicht meer in je financiën:
- Ligt er een stapel ongeopende post her en der verspreid en durf je deze niet meer open te maken
- Laat je de stapel post liggen en denk je `wat ik niet zie is er niet`
- Heb je moeite met het uitkomen van je geld en hou je een stukje maand over
- Is het moeilijk voor je om de eindjes aan elkaar te knopen
- Is het moeilijk voor je om je geldzaken te regelen omdat het veel te ingewikkeld voor je is
- Doe je hetzelfde als je altijd hebt gedaan en zie je geen verandering en verbetering
- Wil je zelf dingen blijven beslissen, voel je je zelf verantwoordelijk voor je problemen en vindt je het moeilijk om daarbij hulp te vragen omdat je je schaamt
- Wil je nu wel eens eindelijk wat rust in je hoofd krijgen, de stress even laten verdwijnen en leren te voorkomen dan achteraf met de handen in het haar te zitten
- Denk je dat rust in je hoofd en een uitweg voor jou onmogelijk is

Herken je je in een van deze zaken en wil je dat er weer rust en regelmaat in je leven komt……neem dan snel contact met mij op zodat we samen je wensen mogelijk gaan maken.

Neem contact op via contact@sustineo.nl of bel met 0612467890

Sustineo Financiële Hulpverlening maakt dan geheel zonder verplichtingen een 1e kennismakingsafspraak (speeddate) en bespreekt je persoonlijke mogelijkheden en alternatieven specifiek op jouw situatie afgestemd (maatwerk).
 

Interesse of meer info?


  06 - 124 67 890
contact@sustineo.nl

Miriam Mestrom